Selecteer een andere accommodatie van Ad Honders


Rembrandt: Havenlodge 4 persoons

Nederland - Flevoland, Almere - Kaart

Genieten van de grote boten die langsvaren. De uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum met tramlijn 26 te bereiken. Parking Centrum Oosterdok, naast het Centraal Station gelegen, biedt een gunstig geprijsde parkeergelegenheid.

Omschrijving

De boot is een prachtige havenlodge in de haven van Tineke Bakker in Amsterdam. Deze gezellige unieke lodges bevinden zich aan de achterkant van de jachthaven, tussen boten, waardoor ze een prachtige locatie hebben. In ongeveer 15 minuten bent u in het centrum van Amsterdam met het openbaar vervoer.

De havenlodge heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, in de woonkamer staat een slaapbank voor twee personen. Dit maakt de havenlodge groot genoeg voor 4 personen. Er is een kleine, maar volledig uitgeruste keuken met twee branders, een koelkast, een koffiezetapparaat en alle basisfuncties die u nodig hebt om te koken. De lodges zijn ook uitgerust met tv-aansluiting, wifi in de jachthaven en een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.

-sundeck -balcony -location

8,8
Tobias S. verbleef 3 nachten in mei 2019

La Marina, la localisation, le pdf avec toutes les informations et la péniche bien sûr. - disponibilité de l'hôte une fois sur place. - super literie

8,8
Marina G. verbleef 3 nachten in juni 2019